Gavepakke til deg og dine elever: en samtalebestillingsmodul!

Skjermbilde #2 for samtalebestillingBruker du mye tid på organisering av elevsamtaler, eller sliter du med å følge opp kontaktvegrende elever som ikke renner ned døren på rådgiverkontoret? Da kan du glede deg til høsten. Da vil elevene kun være to klikk unna en samtale på ditt kontor.

I denne nye samtalebestillingsmodulen kan du som rådgiver sette opp timeplan for uken, legge inn friperioder og administrere timebestillinger fra elevene, noe som gir deg full styring og oversikt over bestilte avtaler. Elevene kan på sin side reservere eller endre time med to klikk øverst på siden. Denne reservasjonsfunksjonen er visuelt rolig men godt synlig, slik som på bildet nedenfor – og vises kun dersom den er aktivt påslått.

Skjermbilde #1 for samtalebestilling

Dersom du har timeavtaler en dag, og du har bedt om varsling, vil det ligge en e-post med oversikt over dagens avtaler i innboksen din når du kommer på jobb. Har du tillatt reservasjon av timer samme dag som timen bestilles, vil du straks få beskjed når det kommer nye reservasjoner, eventuelt dersom noen sletter/endrer en reservasjon som gjelder samme dag. På denne måten vil du nå ha løpende kontroll og oversikt over dine avtaler, oppnå mer struktur i kontortiden, og sikre at du i større grad når ut til også de minst kontaktsøkende elevene. Og bonusen: Modulen følger med Skoletest og Karrierepermen helt gratis.

Vi håper at nykommeren passer din arbeidshverdag – ellers er det med denne som med alt annet: den kan endres.

Webdesign levert av Zondo Norge AS